Statsbesöskplan på ingång, poliser kontrollerar alla gater. Pia är dock lugn, med sitt förordnande från luftis öppnas alla dörrar utan problem;-)

Nog ser Pia lite extra glad ut då hon just fått veta att bästa kollegan kabinchef Ingelise ska medfölja på resan till Israel. Och just det ja, den snygge och trevlige stewarden skulle ju med på denna flight han med,-)

Snabbt in i gally och börja koka kaffe direkt. Ingen tid att förlora, en del folk frågar om kaffe redan innan man lämnat marken. Dock går säkerheten givetvis först och servering påbörjas först efter man planat ut lugnt i luften.

Bäst att ta en extra koll, och jo då, den stiliga namnbrickan sitter rätt. Redo för att tillfredsställa alla förväntansfulla resenärer med allt från plastvingar åt barn, till starkvaror åt en törstiga norrlänning.

Nu är serverande över för en liten stund och det varma serveringsförklädet kan tas av. De två snåla norska damer som delade på en flygplansburkstorlek av Solo (För dom yngre läsarna Fanta), önskar nu få de gratis stödstrumporna man kan få på långflygningar. Så Pia tar med några och börjar dela ut till behövande. Något par slinker även med hem då och då, för vem vet, i framtiden kanske någon tacksam samlare behöver några till att levandegöra en skyltdocka🤔😉

Här fortsätter den före detta flygvärdinnan Pia vidare som flygvärdinna på nätet och i min samling. Mer information och bilder kommer:-) Texterna under skyltdockorna är baserade på verkligheten men stämmer inte varken tidsmässigt eller i övriga detaljer exakt. Dessa är egentligen för att levandegöra bilderna lite.